Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > >

Rólunk

Cégünk több, mint 20 éves múltra tekint vissza. Az állami Jelmezkölcsönzőt a 90-es évek elején privatizálták, a rendszerváltás után lett állami tulajdonból magántulajdon. Jelenlegi formája 10 éve kezdett kialakulni. Ráfértek a reformok. A hatalmas számú ruhamennyiség felleltározása és lefotózása hatalmas feladat volt számunkra.  A klasszikusnak számító ruhákat egybe olvasztottuk az újdonságok halmazával. A patinás, néha 100 éves darabok mellett kitűnően mutatnak a napjaink igényeit kielégítő "extrém" jelmezek. Így lett ez az óriási jelmez-halmaz minden igényt kielégítő, "klasszikustól az extrémig" választék.

A kiegészítőkre nagy hangsúlyt fektetünk. Véleményünk szerint egy jelmez kiegészítők nélkül, olyan, mint egy lakás bútorok nélkül. Néhány példa készletünkből: parókák, kalapok, sminkek stb. Nem utolsó sorban pedig a kontaktlencsék.

Az utóbbi évek tapasztalatai alapján rájöttünk arra, hogy a legmerészebb jelmezeseink, nem csupán parókákat, vagy kalapokat használnának a jelmezük kiegészítéseként. Egy igazán rémisztő halloween jelmezt el sem tudnak képzelni egy merész kontaktlencse nélkül, vagy egy igazi hercegnő jelmezt kék szemek nélkül.  Így 5éve elkezdtük forgalmazni a lencséket. Ahogy belevágtunk egyre többen kerestek fel minket.

Kínálatunkban - akárcsak a jelmezeink tekintetében - megtalálhatóak a "klasszikus" szemek, amik természetes hatást biztosítva változtatják meg szemünk színét, barnáról zöldre, vagy kékről szürkére, és a tökéletes fedést biztosító feltűnő lencsék is, amik segítségével lehet a szemünk piros, fekete, lila egyszerű, mintás és még sorolhatnánk.  így lett a kontaktlencse kínáltunk is "klasszikustól az extrémig" választék.

Mára Magyarország elosztó központja lettünk, és igyekszünk minden igényt kielégíteni, segíteni, tanácsokat adni a kontaktlencsék használatával kapcsolatban.

Céljaink között nem csak egy webshop kialakítása szerepel, ahonnan néhány kattintás után már meg is szerezhetjük a kinézett a lencsét, hanem egy olyan weboldal létrehozása, ami mindenki számára segítséget nyújt, ahol nem létezik olyan, hogy rossz kérdés.

 

 

 

 

 

Keresés