Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Termékek Menü

Max OptiFresh Bioplus szemcsepp

Hidratáló szemcsepp  a legnagyobb kényelemért.

 

Főbb jellemzők

A Max OptiFresh Bioplus szemcsepp egy speciálisan kialakított szemcsepp, amit a száraz és érzékeny szemek kezelésére használnak az egész napos kényelmes kontaktlencse viselésért.  A formula magas koncentrációjú Nátrium-hialuronátot (HA) tartalmaz, ami 1000-szer több vizet képes megkötni, mint a saját súlya, hogy a szemek ne száradjanak ki.  Az eredmény tartós védelem a kontaktlencse kényelmes viseléséért.

 

A legmodernebb kényelemért és védelemért.

 

 

Tartós nedvesség érzet. Hosszan tartó hidratáló hatás. Szaruhártya védelem. Kiterjeszti a könny stabilitását. Javítja a szem felületi sérüléseit.

 

A Hyaluronic-sav (HA) tartalmú szemcsepp

A HA egy innovatív új viszkozitást növelő anyag a szemcseppekhez. A HA megtalálható az emberi szervezetben. Ez a formula egy nedvességpárnát képez ami minden pislogásnál segíti a szem kényelmét. A HA az egyik leghatékonyabb molekula, ami képes nedvességet kivonni a levegőből. A HA akár 1000-szer több vizet képes megkötni, mint a saját súlya, ezzel a tulajdonságával megakadályozza a szem kiszáradását, úgy, hogy bevonja a szem felületét, így tartós védelmet nyújt. Vizsgálatok bebizonyították, hogy a HA enyhíti a száraz szem tüneteit és elősegíti a szem felületi sérüléseinek gyógyulását.

 

A Hyaluronic-sav vízelzáró képessége

Számos tudományos tanulmány kimutatta, hogy a HA minta nagy mennyiségű vizet képes megkötni. A kiváló víz visszatartó tulajdonságának köszönhetően fokozza a nedvesség megtartását, így védve a kiszáradástól.